Izrada deklaracija za sve vrste proizvoda. Deklaracije se rade na polusjajnom samolepljivom muflon papiru, ricovane su i secene na trake sirine do 320mm. Na jednoj traci može biti različit broj deklaracja, što zavisi od njihove veličine. Isecanje na trake se vrši radi lakšeg odlepljivanja i baratanja sa deklaracijama.

Cena zavisi samo od veličine deklaracije. Svakako da ne može biti ista cena za deklaracije 20 x 30 mm ili 75 x 150 mm. Naše deklaracije nemaju zaobljene ivice jer to bespotrebno podiže cenu, komplikuje proces izrade i produžava vreme isporuke.

Pošaljite nam upit, možete na naš e-mail poslati uzorak i dimenzije deklaracije i brzo ćete dobiti cenu.

Rokovi isporuke zavise od količine i raznovrsnosti deklaracija. U jednom danu mogu da budu odstampane deklaracije desetine različitih vrsta, odnosno veličina, ali sa povećanjem broja različitih dimenzija rok se produžava zbog ricovanja, pošto za svaku dimenziju treba preštelovati mašinu za ricovanje.

Ono što je posebna pogodnost za naše klijente, je da je moguće u toku posla preuzeti završene deklaracije, a ne da se ceka da cela narudžbina bude gotova.

Mi NE KORISTIMO unapred ricovane papire za deklaracije pa vas time ne ograničavamo na fiksirane formate. Dimenzije deklaracija će uvek biti onakve kakve su vama potrebne.